Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук.разбрах

Отново на училище с Mall Of Sofia и National Geographic Kids

20 Септември 2017

Изминаха 5 невероятни дни от нашето алтернативно училище в Mall Of Sofia. Тези 5 дни донесоха на посетителите на търговския център положителен заряд, изпълнен с детски смях, весели игри и много награди. Успяхме да пресъздадем една по-различна, по-цветна и по-разчупена училищна атмосфера.

Две прекрасни дами посрещаха малчуганите и им раздаваха бележници, с които те трябваше да обиколят всички 5 училищни предмета и да съберат необходимия брой печати. Това им осигури правото да участват в томбола и да се борят за десетките награди в нея.

Нека ви разкажем накратко:

Часът по „География“ се осъществи с любезната подкрепа на Hippoland.Помогнахме на нашите малки приятели да научат посоките на света, къде са разположени държавите на картата и какви са техните флагове. Накратко дадохме възможността на всеки да стане следващия потенциален Фернандо Магелан на съвременния свят. Едновременно с това получиха 3D пъзели, виртуални карти и хиляди игри.

 

Bonduelle осигуриха часът ни по „Ботаника“. Там, малчуганите трябваше да познаят няколко зеленчука, виждайки ги в многократно увеличен вид или само техните листа. Справиха се блестящо, за което бяха възнаградени с книжки, играчки и вкусотии за хапване.

„Физическа активност“ от Самбукус Нигра – естествен продукт в подрепа на имунитета. Показахме им как се играе на „Дама“ и как се върти обръч, подскачахме и се забавлявахме изключително. В края на всеки ден бяхме изморени, но много доволни от интересните игри.

Забавна математика – аз лично никога не съм си представяла, че математиката може да бъде забавна, докато нашите партньори от „Забавна математика“ не демонстрираха нов и революционен метод на изучаване на тази така сложна наука. Определено беше весело, а и понаучихме доста, включително и аз.

Щура лаборатория – всеки успя да направи свое химическо съединение, някои опити бяха успешни, някои не чак толкова много. Всеки се докосна до дебрите на „химията“ и му хареса.

Междувременно от Vivacom отправиха предизвикателство „Намери съкровището“, чрез което деца и родители се запознаха с механизма на MyKi и осъзнаха колко полезен е часовникът за сигурността и комуникацията.

„Angel steps” – детски център за изкусва ни припомниха, че всяко дете е специално и притежава дар, който го прави различен и уникален човек, и следва да му се даде възможност по естествен начин и в подходяща среда да открие себе си и силата в себе си, да се хареса такъв, какъвто е – специален.

Надяваме се, че и на вас ви беше полезно и интересно, колкото и на нас и че успяхме да пресъздадем веселата страна на ученическия живот. Надяваме се, че чрез този малък празник, подарен ви от Mall Of Sofia, успяхме да внесем цвят в не толкова цветното ви училищно ежедневие. Надяваме се, че ще се срещнем отново догодина.

 

 

 

Изпратете запитване за това събитие »

  • Rozali.com
  • Story
  • National Geographic
  • Кулинарен журнал
  • Cosmopolitan
  • Гответе с мен
  • Elle
  • Здравен Журнал
  • National Geographic Kids
  • Журнал за жената
--